Charlotta Josephson – Ägare

Jag är egentligen ingen utpräglad hundmänniska, och startade inte Dog Planet för att jag så gärna ville arbeta med hundar. Det handlade om en insikt som jag fick när jag själv skaffade mig hund. Nu stod jag där med min underbara ”Tibbe” Happy och visste inte var jag skulle ta vägen när jag helt plösligt behövde jag hjälp med så mycket. Hur uppfostrar man en valp? hur gör jag om jag behöver passning? Jisses vad mycket pälsvård det var, jycken börjar ju se ut som en Ryamatta, vad skall jag använda för foder? var skall jag vända mig om hon blir sjuk?..

Att ha hund är bland det bästa som finns men det är ett jätte stort ansvar och väldigt mycket jobb. Det är där Dog Planet kommer in. Ett ställe dit alla som har hund kan vända sig och få hjälp med stort och smått. Ett hundcenter med stor kärlek och mycket kunskap, en plats där man kan hitta allt som behövs i ett hundliv helt enkelt.

Idag driver jag en reklambyrå som heter Boomerang Projektbyrå (besök www.boomerangprojekt.se) Att sköta Dog Planet lämnar jag till dem som är proffs på hund och har mångårig erfarenhet inom sina områden i branschen.