Hem Om Dog Planet Hunddagis Hundfrisörutbildning Kurser Tjänster Kontakta oss Galleri

Info Alex Presentation Hantera Hund Föreläsning Privat Träning - Alex Privat Träning - Memea Privat Träning - Agnes

« Tillbaka till Kurser
Föreläsning i Hantera Hund

Intresserad? Boka här! Datum 2/12-3013

Denna föreläsning/informationskväll är i första hand till för Dog Planets kunder, både nya, gamla och nuvarande och andra nyfikna. Föreläsningen kommer att handla om hur man skall hantera hund i vardagen. Hur man skapar en relation som bygger på tillit med byggstenar såsom trygghet och tydlighet.

Vi människor skaffar fler och fler hundar och våra problem ökar. Allt från hanterings-situationer på promenader och förståelser för rädslor, motivering, arv, anlag och belöning. Vi kommer längre från naturen, det som är naturligt och missar samspel och kommunikation mellan människa och djur.

Hundar som hoppar, skäller, drar i koppel, inte kommer på inkallning! Varför känns det ibland så komplicerat att ha hund? Och ibland så underbart trevligt? Jag kommer prata om hur problem uppstår, bakgrund från valplådan upp till könsmognad och vårt samhälles inverkan på oss och våra hundar. Jag berättat om hur problem kan förebyggas och hur dom kan hanteras när dom väl uppstår.

Mitt mål är att öka förståelsen för vad en hund verkligen behöver och jag vill se fler lyckliga hundar med sina ägare i Stockholm och färre problem – det ska vara roligt att ha hund!

Dog Planet har format mycket om hur jag tänker hund, från att vara ett dagis där vi i början gick med nosgrimma och ständigt till rastgårdar går vi idag med endast koppel och lösa hundar överallt på djurgården. Alla våra hundar släpps alltid lösa på våra promenader.

Så vi kommer även prata om Dog Planet och hur vi arbetar med era hundar. Vad händer egentligen innanför väggarna på Dog Planer? Hur ser vi på hund? Vad gör vi på dagarna? Hur får vi alla hundar att samsas och kanske framförallt – Hur gör du som ägare för att eftersträva det vi gör på dagis?

Alla frågor och funderingar är självklart välkomna gällande ALLT inom hund!