Hem Om Dog Planet Hunddagis Hundfrisörutbildning Kurser Tjänster Kontakta oss Galleri

Info Alex Presentation Hantera Hund Föreläsning Privat Träning - Alex Privat Träning - Memea Privat Träning - Agnes

« Tillbaka till Kurser
Alex Fyhr – Presentation

F.d. Verksamhetschef på Dog Planet och numera instruktör med inriktning relationen mellan hund/människa och hunden i flock.

Flera av er känner jag väl, några av er har jag träffat och för några är jag helt ny och okänd. Så en presentation är på sin plats:

Så vem är jag?
Jag har varit hundägare i många år, närmare bestämt från 1999, men innan min första egna hund har det funnits mycket hundar och djur i min familj så min erfarenhet, speciellt i hundvärlden är lång. Jag själv är strax under 30 och lever och andas hund. Jag älskar hundsport och aktivering men det jag brinner för är relationen hund/människa. Hur man får ett samspel i vardagen med sin hund så att hundägandet blir trevligt. Jag har specialiserat mig på vardagen och relationen och mitt tänk har utvunnits från flera års arbete med hundar, både enskilda individer men även i flock så som vi har hund på Dog Planet.

Visserligen har jag studerat mycket hund, läst böcker och gått på föreläsningar, men det som har format hur jag agerar är erfarenhet och förmågan att läsa hundens språk. Jag har själv 2 stycken Border collies som jag tränar, tävlar och arbetar med. I första hand är det vallningen som lockar och det är det jag har valt att satsa på - en bättre känsla än den där hunden används till vad den från grunden är avlad för är svår att få.

Nästan sedan Dog Planet startade har jag hängt med på ett hörn. Från början som praktikant och sedan som verksamhetschef under några år. De senaste två åren har jag varit borta rent fysiskt från Dog Planet men jag har aldrig lämnat det helt i mina tankar. Nu är jag tillbaka under en kortare period - men jag går in som instruktör i första hand och tanken är att tillsammans med personalen vidareutveckla den kunskap vi besitter och att kunna nå ut till er kunder med bland annat föreläsningar där temat hantera hund får störst fokus.

Med vänlig hälsning
Alex Fyhr, instruktör

PS: Här är min mailadress. dogsbyfyhr@hotmail.com
Och telefonnummer: 0737 18 10 93